• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hyundai HDF 70 A

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

1.607 uur

2001

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Roroka B.V.

Industrieweg 20-22
2921LB Krimpen aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyundai
ModelHDF 70 A
Bouwjaar2001
ConditieGebruikt
Draaiuren1.607 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ontdek de Hyundai HDF 70 A, een superieure diesel heftruck uit het bouwjaar 2001. Met deze machine tillen taken in het magazijn, zo licht als een veer, ongeacht de zwaarte dankzij de indrukwekkende capaciteit van 7000 Kg. Met slechts 1607 uur op de teller, heeft deze Hyundai HDF 70 A nog veel uren te bieden.

De HDF 70 A is uitgevoerd met een duplex mast en heeft een hefhoogte van 4550mm, waardoor hij gemakkelijk zware lasten kan heffen en verplaatsen. Dankzij de aangegeven doorrijhoogte van 3420 mm, kom je nooit voor verrassingen te staan bij het navigeren onder lage doorlopende ruimtes.

Bovendien biedt deze heftruck extra voordelen met een side shift functie, waardoor de lading zijdelings kan worden verplaatst zonder de truck zelf te hoeven verplaatsen. Dit maakt het positioneren van goederen voor opslag efficienter en nauwkeuriger, waardoor de algehele productiviteit op de werkvloer verbetert.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, robuuste en efficiënte dieselheftruck, is de Hyundai HDF 70 A je ideale keuze. Mis deze kans niet om je verplaatsings- en opslagtaken te optimaliseren.

Vergelijkbare machines