• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 8FBMT20T

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

7.186 uur

2019

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Roroka B.V.

Industrieweg 20-22
2921LB Krimpen aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model8FBMT20T
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren7.186 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek deze elektrische heftruck van Toyota, type 8FBMT20T, die klaar staat om jouw magazijnwerkzaamheden naar een hoger niveau te tillen. Dankzij zijn stevige capaciteit van 2000 kg, kan dit model een breed scala aan zware goederen tillen en verplaatsen.

Kenmerkend aan deze Toyota 8FBMT20T is zijn triplex mast met free lift. Dit maakt het mogelijk om zware ladingen tot een hoogte van 4700 mm te tillen terwijl het lage profiel van 2150 mm zorgt voor probleemloos manoeuvreren in beperkte ruimtes.

Aangedreven door een efficiënte Li-Ion accu en met een urenteller die momenteel op 7186 uur staat, is deze heftruck uit 2019 nog lang niet uitgewerkt. Hij is uitgerust met een side shift, zodat je efficiënt in krappe ruimtes kunt werken, en beschikt over werkverlichting voor optimale zichtbaarheid. De extra's zoals een spiegel, bluespot en non-marking banden maken het geheel compleet.

Deze gebruiksvriendelijke en robuuste heftruck van Toyota staat klaar om jouw efficiëntie te verhogen en je werkdag soepeler te laten verlopen. Neem een kijkje en ervaar wat de Toyota 8FBMT20T voor jouw bedrijf kan betekenen.

Vergelijkbare machines