• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still FMX-14

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

6.406 uur

2018

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Roroka B.V.

Industrieweg 20-22
2921LB Krimpen aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelFMX-14
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren6.406 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Maak kennis met deze efficiënte en duurzame reachtruck van Still, type FMX-14. Dit elektrisch aangedreven model uit 2018 is een betrouwbare hulp in je magazijn of distributiecentrum.

Met een lifthoogte van maar liefst 6,5 meter en een capaciteit van 1400 kilo tilt deze machine je goederen naar nieuwe hoogtes. Met een lage doorrijhoogte van 2,7 meter past de reachtruck moeiteloos onder elke deur door.

De FMX-14 has al heel wat uren op de teller staan, namelijk 6406, wat duidt op betrouwbaarheid en uithoudingsvermogen. De elektrische batterij van 48V 465Ah uit 2018 houdt de machine soepel draaiende met een minimale impact op het milieu.

Daarnaast is deze reachtruck uitgerust met handige extra's zoals een side shift en bluespot. De side shift geeft jou extra manoeuvreerbaarheid bij het positioneren van de lading, terwijl de bluespot ervoor zorgt dat de truck duidelijk zichtbaar en veilig is in een drukke werkruimte.

Dus wil jij een betrouwbare, duurzame en efficiënte partner in je magazijn? Overweeg dan deze Still FMX-14 reachtruck. Maak de keuze voor prestaties en duurzaamheid.

Vergelijkbare machines