• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yale GLP30VX

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

7.100 uur

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Roroka B.V.

Industrieweg 20-22
2921LB Krimpen aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYale
ModelGLP30VX
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren7.100 uur

Omschrijving

Ontdek deze robuuste Yale GLP30VX heftruck, klaar om elke uitdaging in jouw magazijn aan te gaan. Met een capaciteit van 3000 kg kan deze machine moeiteloos de zwaarste arbeid aan. Draaiend op LPG/Gas biedt het een kostenvriendelijke en krachtige aandrijfbron voor al jouw hefwerkzaamheden.

Met een doorrijhoogte van 2200 mm en een hefhoogte van 4600 mm, kunt je gemakkelijk hoge stapels bereiken. De mast is een triplex model met freelift, wat betekent dat je de vork hebt op verschillende hoogtes zonder de totale hoogte van de mast te verhogen - ideaal voor gebieden met beperkte hoogte.

Dit model van Yale, gebouwd in 2014, heeft slechts 7100 uur op de klok. Dat betekent veel levensduur en betrouwbaarheid voor jouw werkzaamheden.

Extra's zoals een side shift en verlichting voor en achter maken dit een uiterst bruikbare machine voor een verscheidenheid aan omstandigheden. Met de side-shift functie, heeft je de flexibiliteit om de lading zijwaarts te verplaatsen, wat helpt om preciezer te positioneren.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met deze Yale GLP30VX heftruck. Leg de basis voor jouw logistieke operaties vandaag nog.

Vergelijkbare machines