• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

BT RR M14

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

9.518 uur

2004

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Roroka B.V.

Industrieweg 20-22
2921LB Krimpen aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBT
ModelRR M14
Bouwjaar2004
ConditieGebruikt
Draaiuren9.518 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Zoek je een sterke, betrouwbare reachtruck die past binnen je budget? Dan is de BT RR M14 wellicht iets voor jou. Deze elektrische reachtruck is compact maar tegelijkertijd erg krachtig. Met een hefvermogen van 1400 kg en een maximale hefhoogte van 5400 mm kun je zelfs de zwaarste lasten moeiteloos verplaatsen.

De machine komt uit 2004 en heeft ongeveer 9518 bedrijfsuren. Ondanks zijn leeftijd is de machine nog in uitstekende staat en klaar voor vele jaren dienst. De duidelijke lijnverlichting en bluespot zorgen voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid, zelfs bij weinig licht.

Met een doorrijhoogte van 2400 mm is de BT RR M14 ideaal voor het werken in smalle gangen en lage ruimtes. Bovendien is deze reachtruck uitgerust met een triplex mast en freelift voor grotere veelzijdigheid bij verschillende werkzaamheden.

De BT RR M14 wordt aangedreven door een sterke 48 V / 465 Ah batterij uit 2005, die nog een lange levensduur heeft, en een sideshift voor extra gebruiksgemak.

Als je op zoek bent naar een praktische, betrouwbare en krachtige reachtruck die je werkzaamheden kan verlichten, kies dan voor de BT RR M14. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of reserveer direct.

Vergelijkbare machines