• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Rabe Bluebird Vleugelschaar cultivator

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

2009

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Verstraten Handelsonderneming B.V.

Dorpsstraat 72 a
5453JW Langenboom

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkRabe
ModelBluebird Vleugelschaar cultivator
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte landbouwmachine? Overweeg dan deze Rabe Bluebird Vleugelschaar Cultivator. Dit type is speciaal ontworpen voor zwaar en intensief gebruik in de agrarische sector.

De machine is in zeer nette staat, dus je kunt erop vertrouwen dat hij nog vele jaren mee kan. Hij is 3 meter breed, wat je garandeert van een grote werkcapaciteit per passage. Bovendien is de cultivator uitgerust met een opklapbare kantschijf en dubbele rol, wat zorgt voor een optimale verwerking van de grond.

Ondanks de robuuste constructie en krachtige prestaties, is de machine gemakkelijk te hanteren en te manoeuvreren. Niet alleen bespaart dit je tijd, maar het verhoogt ook de efficiëntie van je landbewerking.

Heb je al een machine die je zou willen inruilen, dan is dat mogelijk. Daarnaast is vervoer van de cultivator ook te regelen, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Verhoog de productiviteit van je landbouwactiviteiten met deze Rabe Bluebird Vleugelschaar Cultivator. Een waardevolle toevoeging aan je machinepark.

Vergelijkbare machines