• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Deutz-Fahr 5125 GS

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Bergtrac

Industrieweg 1
6651 KR Druten

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDeutz-Fahr
Model5125 GS
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Ben je op zoek naar een kwalitatieve en nieuwe tractor? Bekijk dan eens deze splinternieuwe Deutz-Fahr 5125 GS. Deze tractor is voorzien van alle gemakken en moderne technologieën die je mag verwachten van het merk Deutz-Fahr.

De tractor beschikt over airco, wat erg prettig is tijdens de warme zomerdagen. Met de 60/60 bak heb je voldoende ruimte voor diverse werkzaamheden en de elektrische hef maakt het koppelen van landbouwmachines eenvoudig. Daarnaast is deze tractor uitgerust met een 3DW-ventiel, wat zorgt voor meer efficiëntie en comfort bij het gebruik van hydraulische werktuigen.

De Deutz-Fahr 5125 GS is uitgerust met Mitas banden, namelijk de maat 540/65R38 achter en 440/65R28 voor. De banden hebben een uitstekende grip op de weg en het veld, zodat je op elk terrein veilig en stabiel kunt werken.

Bovendien is deze tractor voorzien van een stop & go systeem. Dit systeem biedt jou tijdens het rijden en manoeuvreren een optimaal comfort en stabiliteit. En wil je ook in het donker gewoon door kunnen werken? Geen probleem, dankzij de LED werkverlichting heb je altijd goed zicht.

Deze Deutz-Fahr 5125 GS is helemaal klaar voor gebruik en beschikt al over een kenteken. Een betrouwbare en moderne tractor die van alle gemakken is voorzien - dat is deze Deutz-Fahr 5125 GS. Neem contact op voor meer informatie of maak een afspraak om deze krachtpatser zelf te bekijken en ervaren!

Vergelijkbare machines