• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip
Deze advertentie is niet meer beschikbaar. Bekijk andere advertenties in de categorie Heftruck.

Vergelijkbare machines

Hangcha CPD25-XEY2-SI

Foto 1 van Hangcha CPD25-XEY2-SI
Foto 2 van Hangcha CPD25-XEY2-SI
1/2

2023

Elektrisch

Duurzaam

Niet meer beschikbaar

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHangcha
TypeCPD25-XEY2-SI
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige elektrische heftruck, dan biedt deze Hangcha CPD25-XEY2-SI de perfecte oplossing. Met een maximaal hefvermogen van 2500 kg en een hefhoogte van 4800 mm, is deze machine geschikt voor de meest veeleisende hefklussen.

Deze elektrische heftruck onderscheidt zich door zijn geavanceerde functies. Hij is voorzien van een triplex freelift mast, waardoor je zelfs in de beperkte ruimte efficiënt kan werken. Bovendien heeft de machine een 4e ventiel dat diverse hydraulische aanbouwapparatuur mogelijk maakt.

Je comfort wordt verzekerd door een geveerde stoel, die lange werkuren verzacht. De led-verlichting en blue spot zorgen voor optimale veiligheid, zelfs bij werken in donkere of slecht verlichte omgevingen. En om je lasten soepel te manoeuvreren, is er een cascade sideshift aanwezig.

Deze Hangcha heftruck wordt gevoed door een krachtige lithium-accu. Niet alleen zorgt deze voor lange werktijden tussen de laadcycli door, ook zijn ze milieuvriendelijker en hebben ze een langere levensduur dan traditionele accu's.

Of je nou op zoek bent naar een langdurige lease-oplossing of de machine wil kopen, de Hangcha CPD25-XEY2-SI staat klaar voor je taak. Neem contact op met sales@liftlease.nl voor meer informatie of een offerte.

Specificaties

As 1

PositieVoor
Soort bandSuper Elastic

As 2

PositieAchter
Soort bandSuper Elastic