• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Diversen Containerbeladingen

Foto 1
Foto 2
1/2

1 km

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Clean Mat Trucks B.V.

Wageningsestraat 17
6673DB ANDELST

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDiversen
TypeContainerbeladingen
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt
Tellerstand1 km
Datum eerste registratie31-12-2011

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare vuilniswagen voor jouw wagenpark? Dan is de optie van deze containerbeladingen een goede keuze. We hebben er tientallen direct uit voorraad leverbaar, dus je bent verzekerd van een snelle levering.

Je vindt bij ons verschillende modellen, variërend van Combi-din tot mini en andere opties. Merken als Zoeller, Terberg en Otto maken deel uit van ons diverse aanbod. Hierdoor kun je altijd de vuilniswagen vinden die perfect aansluit op jouw wensen en bedrijfsvoering.

Belangrijk om te weten is dat ons referentienummer A086 is. Houd dit bij de hand als je contact opneemt, zodat we je direct de juiste informatie kunnen geven.

Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar, dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We herinneren je er graag aan dat alle prijzen exclusief BTW zijn en dat er geen rechten kunnen worden ontleend aan de afgelezen kilometerstand, opgegeven maten, gewichten en specificaties.

Kortom, als je een betrouwbare, kwalitatieve vuilniswagen zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact op voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties

Algemene specificaties

TransmissieHandgeschakeld

Vergelijkbare machines