• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bobcat E50 z minigraver BJ 2023

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

292 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
TypeE50 z minigraver BJ 2023
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt
Draaiuren292 uur

Omschrijving

Deze gebruikte Bobcat E50 z minigraver van 2023 verkeert in uitstekende staat en telt slechts 292 draaiuren. Met een gewicht van 4975 kg, is deze krachtpatser klaar om elk project effectief aan te pakken. Aangedreven door een 31.3 kw STAGE V diesel motor en uitgerust met autogas voor extra duurzaamheid.

Het comfort van de bestuurder is niet over het hoofd gezien, want de cabine is uitgerust met airconditioning, verwarming, en een radio met Bluetooth. Een geveerde stoffen stoel, deluxe bedieningspaneel en keyless massa slot zorgen voor een comfortabele en handige bediening.

Dankzij de lange arm met zwaar contragewicht en binnen-draaier functionaliteit, levert dit apparaat soepel, nauwkeurig en efficiënt graafwerk. Goed verlichte werkruimtes zijn geen probleem met de vier LED werklampen en een extra werklamp op de giek.

Sloop of sorteer werkzaamheden? De E50 z is uitgerust met SLOOP / SORTEREN functies (aux 1 / aux 2) en de proportionele vingertipbediening voor hulp hydrauliek en giekverstelhoek maken precisie taakuitvoering eenvoudig.

Om te zorgen voor veelzijdigheid en gebruiksgemak is er een hydraulische snelwissel CW10 met een 4 ton lasthaak en een 196 cm dozerblad met zweeffunctie. De machine wordt geleverd met 3 insekten. Mogelijkheid tot inruil en levering is beschikbaar.

Voor ondernemers in Nederland en België zijn er lease opties beschikbaar. Stuur je KVK-nummer (of BTW-nummer voor België) via app of mail en je ontvangt zo snel mogelijk een vrijblijvende lease offerte / kredietcheck. Na een looptijd van bijvoorbeeld 60 maanden ben je eigenaar van de machine!

Wacht niet langer. Deze gebruikte Bobcat E50 z minigraver is de betrouwbare partner die je nodig hebt voor je volgende project.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4975 kg

Vergelijkbare machines