• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Farmtrac FT20 minitractor NIEUW smalle gazonbanden

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkFarmtrac
ModelFT20 minitractor NIEUW smalle gazonbanden
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en krachtige minitractor voor je terrein? Overweeg dan de splinternieuwe Farmtrac FT20 met smalle gazonbanden. Met zijn compacte formaat en 18 PK 3-cilinder Mitsubishi dieselmotor, biedt deze tractor een uitstekende balans tussen formaat, kracht en manoeuvreerbaarheid.

Het verloop van je werkdag wordt alleen maar soepeler dankzij de aanwezige 4WD en sperr differentieel. Bovendien zorgen de negen versnellingen en drie achteruit voor een grote mate van flexibiliteit, ongeacht de taak die je voorhanden hebt.

De FT20 heeft een netto gewicht van 904 kg en is uitgerust met zijbediening voor extra comfort. Dit, samen met de vlakke vloer, zorgt voor een gemakkelijke opstap en bediening. De trekkracht wordt aangevuld met een hefvermogen van 750 kg en aftakas functies.

Veiligheid printen we hoog: de tractor is uitgerust met een opklapbare veiligheidsbeugel, zwaailicht, werklamp en wegverlichting. Als extra heeft deze tractor nog een dubbelwerkend ventiel, trekhaak en een smartphonehouder met lader.

Je kunt deze Farmtrac FT20 op verschillende manieren inzetten. De tractor is namelijk ook leverbaar met een breed scala aan opties waaronder een cirkelmaaier, klepelmaaier, hakselaar, houtklover, kipper, grondbak, grondfrees, weidesleep, manegebakvlakker, grondschuif, ploeg en nog veel meer.

Tot slot bieden we ook de mogelijkheid aan ondernemers om de tractor te leasen. Neem gerust contact op voor meer informatie of een offerte. Kort gezegd, als je op zoek bent naar een veelzijdige, krachtige en betrouwbare tractor die klaar is om iedere uitdaging aan te gaan, dan is de Farmtrac FT20 de perfecte keuze.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht904 kg

Vergelijkbare machines