• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Farmtrac FT26 minitractor NIEUW industriebanden

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/21

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkFarmtrac
ModelFT26 minitractor NIEUW industriebanden
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de Farmtrac FT26 MT minitractor, gloednieuw met een genereuze garantie van drie jaar. Dit is een compacte, krachtige machine met een 24,5 PK diesel Mitsubishi motor en vierwielaandrijving. De stuurinrichting met stuurbekrachtiging en servostuur biedt moeiteloos en soepel stuurcomfort.

Deze tractor is 151 cm breed en is uitgerust met industriebanden, ideaal voor robuuste werkomstandigheden. Met drie versnellingen vooruit en één achteruit - en drie groepen - is de machine ontworpen voor een verscheidenheid aan taken. De maximale snelheid is 18 km/u en de aftakas draait met 540 tot 540E omwentelingen per minuut.

De Farmtrac FT26 MT weegt 1020 kg en heeft een indrukwekkende hefinrichting met een hefvermogen tot 750 kg. Dat betekent dat hij zware lasten kan tillen en verplaatsen met weinig moeite. Veiligheid wordt gegarandeerd door de opklapbare veiligheidsbeugel, zwaailicht, werklamp en wegverlichting.

Gebruiksvriendelijke functies zijn onder andere een smartphonehouder en -lader, een dubbelwerkend ventiel en een trekhaak. Ook ontvang je bij aankoop de nodige COC-papieren voor België. Voor Nederlandse kopers is er ook een mogelijkheid om een NL-kenteken toe te voegen tegen een meerprijs.

De tractor heeft een gemakkelijke bediening dankzij zijschakeling en een vlakke vloer. Er zijn ook tal van extra's beschikbaar zoals een cirkelmaaier, klepelmaaier, hakselaar, houtklover, kipper, grondbak, grondfrees, weidesleep, manegebakvlakker, grondschuif, ploeg enzovoort.

Een frontlader met standaardbak is ook beschikbaar tegen een extra vergoeding, met de mogelijkheid om een grondbak te monteren.

Daarnaast bestaat er een lease-optie voor ondernemers in Nederland en België, met verschillende maandelijkse betalingsplannen. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan je bedrijfsnaam, adres en kvk nr (voor België uw BTW nr) voor een offerte.

Met de Farmtrac FT26 MT maak je een betrouwbare keuze - een machine die prestaties, comfort en bedieningsgemak combineert.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1020 kg

Vergelijkbare machines