• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Wacker Neuson EZ26 minigraver NIEUW

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/18

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWacker Neuson
ModelEZ26 minigraver NIEUW
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een gloednieuwe minigraver die onmiddellijk beschikbaar is? Maak dan kennis met de Wacker Neuson EZ26 - rechtstreeks uit de voorraad leverbaar en nog niet eerder gebruikt. Deze minigraver uit 2024 weegt slechts 2750 kg, en is uitgerust met een betrouwbare Yanmar 3-cilinder dieselmotor.

Wat de Wacker Neuson EZ26 zo speciaal maakt, is de Zero Tail-technologie. Als een binnendraaier, kan deze krachtige graafmachine in beperkte ruimtes werken zonder de achterkant van de machine tijdens het draaien uit te steken. Dat is een groot voordeel bij werkzaamheden in stedelijke gebieden of op kleine bouwplaatsen.

Het comfort van de machinist is ook belangrijk. Daarom heeft deze minigraver een cabine met verwarming en werkverlichting. Verder biedt de Wacker Neuson EZ26 twee rijsnelheden voor maximale efficiëntie bij diverse soorten projecten. En dat is nog niet alles: deze machine heeft ook een hamerfunctie.

Bij aankoop van deze minigraver krijg je ook een hydr. snelwissel en drie verschillende bakken meegeleverd. En om de deal nog aantrekkelijker te maken, is inruil van oude machines mogelijk en leveren we de Wacker Neuson EZ26 gratis in heel Nederland en België.

Ben je een ondernemer in Nederland of België? Dan bieden we de mogelijkheid om de Wacker Neuson EZ26 te leasen. Stuur ons gewoon je KvK-nummer (of BTW-nummer voor België) en je ontvangt zo snel mogelijk een vrijblijvende lease-offerte. Met onze flexibele lease-opties kan de Wacker Neuson EZ26 al vanaf €156,- per week de jouwe zijn.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2750 kg

Vergelijkbare machines