• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Eurotrac FE30 ECO electrische heftruck NIEUW

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/21

1 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkEurotrac
ModelFE30 ECO electrische heftruck NIEUW
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een efficiënte, duurzame en betrouwbare heftruck voor jouw bedrijf, dan hoef je niet verder te zoeken. De Eurotrac FE-30 ECO is een gloednieuwe elektrische heftruck, direct leverbaar vanuit voorraad.

Deze heftruck, geproduceerd in 2023, is specifiek ontworpen voor MKB'ers die niet van plan zijn om de hele dag door te rijden, maar het apparaat toch regelmatig nodig hebben. Het is de meest betaalbare heftruck op de markt, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Aangedreven door een 280 Ah / 76.8 V lithium batterij, wordt deze heftruck geleverd met een 380 V / 200 A oplader voor optimale efficiëntie. Ondanks zijn bescheiden gewicht van 4620 kg, heeft hij een maximaal hefvermogen van 3000 kg, wat betekent dat je met gemak grote en zware ladingen kunt verplaatsen.

De Eurotrac FE-30 heeft een hefhoogte van 4,5 meter, geholpen door een drievoudige hefmast voorzien van vrije heffing. Een extra hydraulische functie voegt efficiëntie toe aan de functionaliteiten. De truck is uitgerust met een set lepels van 1200 mm en zijverschuiving voor flexibiliteit tijdens het laden en lossen. De vol rubberen banden zorgen voor stabiliteit op elke ondergrond.

De Eurotrac FE-30 is ook uitstekend geschikt voor lease (huurkoop) voor ondernemers in Nederland en België. Neem contact op met ons door je bedrijfsnaam en KvK-nummer (BTW nummer voor België) te sturen, en ontvang zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

De Eurotrac FE-30 is je betrouwbare partner voor zwaar hijs- en tilwerk. Laat deze kans niet liggen en neem vandaag nog contact op!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4600 kg

Vergelijkbare machines