• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Magni ES1008AC schaarhoogwerker NIEUW 10 M

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMagni
ModelES1008AC schaarhoogwerker NIEUW 10 M
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid en efficiëntie van de Magni ES1008E schaarhoogwerker. Een perfecte synergie van kwaliteit, betrouwbaarheid, grote capaciteit en eenvoudige bediening, met optimale veiligheid als prioriteit.

Wat deze machine bijzonder maakt, is zijn 100% elektrische aandrijving. Hierdoor krijg je meer vermogen, stiller en schoner werk, en is de machine eenvoudig te verladen.

Dankzij zijn elektrisch aangedreven wielmotoren, die energie besparen, schoon en stil zijn, is de Magni ES1008E ook erg geschikt voor binnengebruik.

Voeg daarbij nog zijn compacte transportafmetingen en laag eigen gewicht en je krijgt een machine die zo goed als overal kan worden ingezet. Deze schaarhoogwerker komt zelfs door een normale deuropening, waardoor je geen barrières zal ondervinden bij het plaatsen van de machine.

De Magni ES1008E biedt een werkhoogte van 10 meter en draagt een maximale platformlast van 230 kg. Verder biedt het platform ruimte voor 2 personen en nog eens extra 113 kg last.

Andere technische details zijn zijn lengte van 2,48 m, breedte van 0,81 m en hoogte van 2,32 m als de railing uitgeklapt is en 1,99 m als deze is ingeklapt. Het platform heeft afmetingen van 2,27 m x 0,81 m en een verlenging van 0,9 m. De machine behaalt een rijsnelheid van 4 km per uur en is binnen 42 seconden op zijn werkhoogte.

Een ander groot pluspunt is de gratis levering in heel Nederland en België. Dit is dus een kans die je niet mag laten liggen als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte hoogwerker.

Ontdek zelf de kracht en de veelzijdigheid van de Magni ES1008E schaarhoogwerker. Een machine die ieder project naar een hoger niveau tilt.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2180 kg

Vergelijkbare machines