• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Wacker Neuson ET16 minigraver NIEUW 2024

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWacker Neuson
TypeET16 minigraver NIEUW 2024
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een nieuwe, betrouwbare minigraver, dan is de Wacker Neuson ET16 wellicht precies wat je nodig hebt. Dit splinternieuwe model uit 2024 woog slechts 1725 kg en wordt aangedreven door een krachtige 19 pk Yanmar motor van stadium V, dat zorgt voor uitstekende prestaties en efficiëntie.

De Wacker Neuson ET16 is uitgevoerd met een comfortabele cabine die voorzien is van verwarming. Daarnaast beschikt de machine over werklampen op zowel de giek als de cabine, waardoor je ook in minder goed verlichte omstandigheden kunt doorwerken.

Dit model is bovendien uitgerust met een hydraulische hamerfunctie en een hydraulisch verstelbare onderwagen, wat bijdraagt aan de veelzijdigheid en manoeuvreerbaarheid van de machine. De hydraulische snelwissel CW05 en het inbegrepen schuifblad, samen met 3 bakken, maken dit tot een uiterst complete set, klaar voor gebruik bij allerhande klussen.

En het beste van alles? We bieden gratis levering aan in heel Nederland en België. Inruil is tevens mogelijk. Neem contact op voor meer informatie over leasemogelijkheden, of bezoek onze website voor meer details over deze Wacker Neuson ET16 minigraver en laat je overtuigen door de kwaliteit en betrouwbaarheid van dit model.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1725 kg

Vergelijkbare machines