• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Wacker Neuson EZ26 minigraver NIEUW 2024 (sloop sorteer) €640 LEASE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWacker Neuson
ModelEZ26 minigraver NIEUW 2024 (sloop sorteer) €640 LEASE
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een efficiënte minigraver om je werk te verlichten? Kijk dan eens naar deze gloednieuwe Wacker Neuson EZ26 minigraver. Met een bouwjaar van 2024 is deze machine rechtstreeks uit de voorraad leverbaar.

Met een gewicht van 2750 kg en aangedreven door een robuuste Yanmar 3-cilinder dieselmotor, heeft deze graafmachine voldoende kracht om zwaar werk uit te voeren. Het is ontworpen met een zero-tail-functie, waardoor de machine binnen zijn eigen voetafdruk kan draaien, waardoor je in krappe ruimtes kunt werken zonder schade aan het omringende gebied.

De graafmachine is uitgerust met een verwarmde cabine met radio voor je comfort. Het heeft ook een werkverlichting en een zwaailicht voor veiligheid in slecht verlichte gebieden of bij werken in het donker.

Met twee rijstanden kun je gemakkelijk wisselen tussen snelheden om efficiënt te werken. Daarnaast beschikt deze machine over een sloop-/sorteerfunctie, wat suggereert dat deze graafmachine in staat is om met verschillende materialen om te gaan.

De graafmachine wordt geleverd met een hydraulische snelwissel inclusief drie bakken. En je hoeft je geen zorgen te maken over het vervoer. We leveren deze graafmachine gratis in heel Nederland en België.

Leasemogelijkheden zijn beschikbaar voor ondernemers in Nederland en België. Stuur je KVK- of btw-nummer via app of mail en je ontvangt een vrijblijvende lease offerte of kredietcheck.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2750 kg

Vergelijkbare machines