• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Knegt 404 compact tractor NIEUW (optie frontlader)

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKnegt
Model404 compact tractor NIEUW (optie frontlader)
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de Kracht en Kwaliteit van de Nieuwe Knegt 404 Compact Tractor. Deze 4WD machine, aangedreven door een 40 PK motor, biedt een combinatie van kracht, veelzijdigheid en gebruiksgemak.

Voorzien van eigenschappen zoals een omkeerschakeling, zijschakeling en agribanden is de 404 G2 gebouwd om uit te blinken in verschillende werkomstandigheden. De tractor heeft een motorinhoud van 2544 cc, een aftakas die geschikt is voor 540/1000 toeren en een hefvermogen van 900 kg. Door dit indrukwekkend hefvermogen en de dubbelwerkende hydraulische aansluitingen kunt u gemakkelijk uw werktuigen bevestigen en uw taak efficiënt volbrengen.

Voor uw gemak is de tractor ook uitgerust met led werkverlichting, complete wegverlichting en een aanhangwagenverlichtingsstekker. Met stuurbekrachtiging en een comfortabele werkruimte laat deze tractor je lange werkdagen moeiteloos aanpakken. Voeg daar de mogelijkheid van een NL kenteken aan toe, en je bent klaar om elk terrein te overwinnen.

En dat is nog niet alles. Wil je je productiviteit naar een hoger niveau tillen? Overweeg dan de optionele frontlader. Met een Stoll Duitse A++ kwaliteitsvoorlader, uitgerust met parallelgeleiding en een snelwisselsysteem, kan je deze tractor aanpassen aan je specifieke behoeften. Maak het plaatje compleet met de Joystickbediening die zorgt voor een gemakkelijke bediening van de voorlader.

Bij aankoop wordt de Knegt 404 Compact Tractor geleverd met de standaard fabrieksgarantie van twee jaar, zo kunt u met vertrouwen werken. Deze tractor is ontworpen met het oog op prestaties, betrouwbaarheid en comfort. Ontdek vandaag nog de diverse mogelijkheden van de Knegt 404 Compact Tractor.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2400 kg

Vergelijkbare machines