• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

BODEMVLAKKER / manegevlakker NIEUW voor minitractor

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

0 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBODEMVLAKKER
Model/ manegevlakker NIEUW voor minitractor
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren0

Omschrijving

Als je een manege hebt en je wil je rijbaanvlakker vervangen of je bent gewoon op zoek naar een nieuwe machine om je land te vlakken, dan is dit het moment om onze gloednieuwe Mini-tractor Bodemvlakker in overweging te nemen.

De Bodemvlakker is specifiek ontworpen voor gebruik met mini-tractoren en stelt je in staat om je manege of akkerland efficiënt en effectief te egaliseren.

De bodemvlakker is uitgerust met twee rijen vaste eggen tanden, perfect voor het breken van harde grond en het losmaken van de bovenste laag. De categorie 1 trekhaakkoppeling zorgt ervoor dat deze vlakker eenvoudig te bevestigen is aan een breed scala aan mini-tractoren.

Bovendien biedt deze machine je de flexibiliteit om het te gebruiken op een manier die het beste past bij jouw specificaties, dankzij de instelbare strijkplaat. Hiermee kun je de diepte van het strijken naar wens aanpassen.

De bodemvlakker is beschikbaar in verschillende werkbreedtes, variërend van 125 cm tot 250 cm. Zo kun je de grootte kiezen die het beste past bij jouw behoeften en het gebied dat je wilt egaliseren.

Ook de levering is geen enkel probleem. Het is mogelijk om deze machine per pallet te laten leveren in zowel Nederland als België.

Deze bodemvlakker is compatibel met tal van mini-tractor merken zoals Kubota, Iseki, Farmtrac, Bobcat, Solis, Branson, Yanmar, Knegt, Shibaura, John Deere en meer.

Neem de stap om je manege- of veldwerk efficiënter en productiever te maken met onze nieuwe mini-tractor Bodemvlakker.