• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

TRANSPORTBAK grondbak NIEUW gegalvaniseerd 100 / 120 cm voor minitractor

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

0 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTRANSPORTBAK
Modelgrondbak NIEUW gegalvaniseerd 100 / 120 cm voor minitractor
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren0

Omschrijving

Kijk eens naar deze gloednieuwe transportbak/grondbak voor minitractoren. Zoals je ziet, is hij nieuw en solide, perfect voor elke minitractor tussen 10 en 25 pk. Het is het perfecte hulpmiddel voor jouw merk, of het nu Kubota, Iseki, Farmtrac, Bobcat, Solis, Branson, Yanmar, Knegt, Shibaura of John Deere is.

Met een composiet van 2mm dikke plaat en voorzien van een Cat. 1 aansluiting, biedt deze bak zowel robuustheid als eenvoud in koppeling. De achterklep en het kip-systeem voegen extra functionaliteit toe, waardoor het gemakkelijker dan ooit wordt om ladingen te vervoeren en te lossen.

Het warm verzinkt proces heeft ervoor gezorgd dat deze transportbak bestand is tegen corrosie en het ruige buitenleven. Daarnaast zijn de afmetingen perfect getuned – 45 cm hoog en 65 cm diep, zodat hij precies de juiste omvang heeft voor jouw behoeften.

Levering in Nederland en België is ook bij beperkte omvang mogelijk, want wij kunnen per pallet leveren. Hiermee heb je zowel comfort als gemak zonder de deur uit te hoeven.

Mis deze kans niet om een uitstekende aanvulling op jouw minitractor te bemachtigen. Investeer vandaag nog in duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een aankoop te doen.