• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giant G1500 X-TRA kniklader NIEUW €455 LEASE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/21

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiant
ModelG1500 X-TRA kniklader NIEUW €455 LEASE
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Je bent op zoek naar een robuuste en betrouwbare machine die presteert onder alle omstandigheden; een machine die niet alleen efficient werkt, maar er ook goed uitziet. Ontmoet de Giant G1500 X-TRA kniklader.

Net nieuw en direct uit voorraad leverbaar bij Bosmans Machines B.V. - wij zijn officieel tobroco Giant dealer en gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit machines. Deze loader is uitgerust met alle essentiële functionaliteiten: de banden, ontworpen voor robuuste landschappen, wegen 26x12-12 SKID. Het heeft een standaard aanspan met hydraulische vergrendeling en een sleepkoppeling, perfect voor zwaar hijsen en transport.

Met een bovenmaatse ROPS rolbeugel en werklampen op de hefarm voor ultieme veiligheid en prestaties in donkere omstandigheden, is deze machine gemaakt om te presteren in alle weersomstandigheden. De dubbelwerkende hydraulische functie op de hefarm, mechanisch bediend, zorgt voor efficiënte werking. En met de verkeersverlichting en zijspiegels ben je klaar voor gebruik op openbare wegen.

Ook krijg je een grondbak van 1,2 meter en vorken inbegrepen, zodat je meteen aan de slag kunt. En het mooiste is, je hoeft niet te wachten: deze machine is nu beschikbaar voor lease, ook voor Belgische ondernemers. Stuur je bedrijfsnaam en KVK nummer (of BTW nummer voor België) voor een vrijblijvende offerte.

Dit is jouw kans om te investeren in een gloednieuwe Giant G1500 X-TRA - waiting won't make it happen. Neem contact op voor meer informatie of om een lease-offerte aan te vragen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1550 kg