• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kubota U10 -5 minigraver NIEUW €360 LEASE

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

1 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKubota
ModelU10 -5 minigraver NIEUW €360 LEASE
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de kracht van een Kubota U10-5 minigraver. Splinternieuw van de fabriek, dit model is perfect voor het bijwerken van jouw gereedschapsarsenaal.

De Kubota U10-5 minigraver heeft een robuuste 3-cilinder Kubota dieselmotor die betrouwbare prestaties levert zonder in te boeten op efficiëntie. Opmerkelijk lichtgewicht met een gewicht van slechts 1.125 kg, deze machine kan zelfs op moeilijk terrein navigeren. De graafdiepte is ruim voldoende op 180 cm en de minimale breedte van 75 cm zorgt ervoor dat dit compacte model overal waar je het nodig hebt, kan komen.

Gebouwd om te duren, zitten alle cilinders en slangen veilig afgeschermd om schade te voorkomen, en de neerklapbare rolbeugel biedt extra bescherming. De bediening is een fluitje van een cent met de handige servo-bediening en twee rijsnelheden geven je volledige controle over je werk.

Als extra beveiliging is dit model uitgerust met een anti-diefstalsysteem. Daarnaast bieden we 2 jaar garantie voor een zorgeloze werking.

Ben je geïnteresseerd om deze machine verder op maat te maken? Optioneel is een mechanische snelwissel met 3 bakken beschikbaar tegen een meerprijs.

Voor gemak en flexibiliteit bieden we een LEASE mogelijkheid voor ondernemers in Nederland en België. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor meer details.

Vergroot je efficiëntie vandaag nog met de Kubota U10-5 minigraver.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1125 kg

Vergelijkbare machines