• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kubota EK1261 DT minitractor NIEUW incl frontlader LEASE €230

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKubota
ModelEK1261 DT minitractor NIEUW incl frontlader LEASE €230
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare minitractor van hoge kwaliteit? Laat me je kennis laten maken met de Kubota EK1261 DT. De machine is identiek aan de Farmtrac FT26 MT en is uitgerust met de nieuwste technieken en functies.

Deze gloednieuwe tractor, gemaakt in 2024, wordt aangedreven door een robuuste Mitsubishi 3-cilinder Stage V-dieselmotor die 24,5 pk levert. Met de vierwielaandrijving en het sperdifferentieel presteert deze kleine gigant uitstekend in elk type landschap.

De besturing is gemakkelijk met de stuurbekrachtiging en servicestuur. De tractor heeft drie versnellingen vooruit en één achteruit (en drie groepen) om aan je specifieke behoeften te voldoen. Hij kan snelheden bereiken tot 20 km/u en heeft een aftakas met 540 tpm en 540E tpm.

De aanhanger heeft een aanzienlijk hefvermogen van 750 kg en is voorzien van een opklapbare veiligheidsbeugel, zwaailicht, werklamp en wegverlichting. Andere kenmerken zijn een dubbelwerkend ventiel, trekhaak, 120 kg frontgewicht met trekpen en een smartphonehouder en -lader. De tractor rijdt op agribanden en heeft een afneembare Tenias ME05 frontlader met grondbak.

De Kubota EK1261 DT biedt een gemakkelijke bediening en instap dankzij de zijschakeling en vlakke vloer. De tractor wordt geleverd met een NL kenteken/COC-papieren voor België en ook inruil en levering is mogelijk. Andere beschikbare toevoegingen zijn: cirkelmaaier, klepelmaaier, hakselaar, houtklover, kipper, grondbak, grondfrees, weidesleep, manegebakvlakker, grondschuif, ploeg, enzovoort.

Voor ondernemers is er de mogelijkheid voor leasing. Stuur gewoon je bedrijfsnaam, adres en KvK-nummer (voor België je BTW-nummer) en je ontvangt zo snel mogelijk een offerte/acceptatie. Bedenk niet langer, de Kubota EK1261 DT is precies wat je nodig hebt voor jouw land.

Vergelijkbare machines