• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis 20 minitractor NIEUW (18.5 PK mitsubishi) incl gazonbanden

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model20 minitractor NIEUW (18.5 PK mitsubishi) incl gazonbanden
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Betreed het veld met de gloednieuwe Solis 20 minitractor, een compacte tractor die niet inboet aan kracht. Deze heeft een 3-cilinder 18.5 PK Mitsubishi-motor, die de perfecte combinatie van kracht en efficiëntie biedt. Zo biedt dit model optimale prestaties, zelfs bij extreem gebruik.

De Solis 20 is gebouwd met de nieuwste technologie, waaronder stuurbekrachtiging, lange en korte overbrenging en 4WD. Het heeft een indrukwekkend eigen gewicht van 810 kg, een topsnelheid van 17 km/uur en kan tot 500 kg heffen dankzij de hoogwaardige hefinrichting.

Deze minitractor is niet alleen functioneel, maar ook veilig. Het beschikt over een neerklapbare rolbeugel, volledige wegverlichting, een werklamp achter en een zwaailicht. Hydraulische aansluitingen? Ja, dit model heeft er twee. En laten we de trekhaak niet vergeten, zowel aan de voorkant als aan de achterkant.

Wat betreft het gemak biedt dit model gazonbanden en wordt het geleverd met COC-papieren voor België en is Nederlands kenteken op aanvraag verkrijgbaar.

Bovendien kan je met een gerust hart investeren dankzij de 5 jaar garantie. Inruil en levering zijn ook mogelijk, wat het nog eenvoudiger maakt om van deze krachtige minitractor jouw volgende werktuig te maken.

Voor ondernemers die geïnteresseerd zijn, bieden we leasemogelijkheden in Nederland en België. Al met al is de Solis 20 minitractor een robuuste, efficiënte en veelzijdige machine die ontworpen is om je werk eenvoudiger te maken.

Ontdek wat de Solis 20 minitractor voor jouw velt of project kan betekenen. Bekijk het vandaag nog.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht810 kg

Vergelijkbare machines