• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kraffter Verstekmaaier mini 110

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKraffter
ModelVerstekmaaier mini 110
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

De Kraffter Verstekmaaier mini 110 is de compacte, veelzijdige keuze voor iedereen die serieus is over het onderhoud van zijn terrein. Ideaal voor het maaien van wegbermen, struiken en zelfs slootkanten, deze mini maaier is uiterst flexibel in gebruik. Het kan zowel haaks omhoog als zijwaarts in talud achter de tractor worden gebruikt, waarmee de jaarlijkse onderhoudsteller aanzienlijk wordt verlaagd.

Met een degelijke bouw weegt deze maaier 240 kg; robuust genoeg om de zwaarste klussen aan te kunnen. De maaier is uitgerust met een Cat 1. aankoppeling, waardoor het makkelijk vast te maken is aan een tractor. Het maaiertype is verstek, wat betekent dat het maaibreedte kan aanpassen voor verschillende taken.

Wat betreft de prestaties, de Verstekmaaier mini 110 draait op een aftakas en vereist een minimaal vermogen van 18 pk, terwijl het compatibel is met tractoren tot 40 pk. Daarmee is dit model een uitstekende keuze voor een scala aan tractoren.

Daarnaast heeft deze maaier 18 hamerklepels die zwaar op het gazon slaan zonder de structuur te verstoren. De mate van kanteling is indrukwekkend: maximaal 90 graden omhoog en 55 graden omlaag. Hierdoor kun je zelfs de meest moeilijk bereikbare gebieden bereiken.

Overweeg de Kraffter Verstekmaaier mini 110 als je op zoek bent naar een veelzijdig en betrouwbaar apparaat dat presteert onder druk. Dit model is ontworpen voor duurzaamheid, veelzijdigheid en efficiëntie bij het onderhouden van je terrein.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht240 kg