• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Solis 26 4WD 24.5 PK minitractor NIEUW + frontlader / GAZONBANDEN

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSolis
Model26 4WD 24.5 PK minitractor NIEUW + frontlader / GAZONBANDEN
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de Solis 26 4WD minitractor, een gloednieuwe toevoeging in onze collectie. Deze compacte tractor is volledig uitgerust met een frontlader en GAZON banden, klaar om elke klus aan te pakken.

Met een krachtige 3-cilinder 24.5 pk MITSUBISHI motor is deze compacte tractor ontworpen om topprestaties te leveren. De stuurbekrachtiging zorgt voor soepele bediening, zelfs bij zware ladingen.

De tractor is uitgerust met een veiligheids rolbeugel die opklapbaar is voor gemak. De totale breedte van 140 cm past op de meeste wegen en paden. Dankzij de 6 versnellingen voor en 2 achteruit kunt je nauwkeurig de snelheid en kracht bepalen die nodig is voor je werk.

De geavanceerde frontlader heeft een multifunctionele bak. Het heeft een dubbelwerkend ventiel dat standaard wordt meegeleverd, waardoor het laden en lossen efficiënter wordt.

Deze tractor is mede ontwikkeld en gefabriceerd door Yanmar, een toonaangevende Japanse fabrikant. Dat is een kwaliteitsgarantie op zich. Alle onderdelen zijn snel leverbaar via ons importkanaal en het Europees Solis onderdelencentrum.

Extra functies zijn onder andere een zwaailamp, luxe geveerde stoel, frontgewichten, werklampen, topstang, wegverlichting en aanhangwagenlichtaansluiting.

De Solis 26 4WD wordt geleverd met 5 jaar garantie en we leveren hem gratis bij je thuis in heel Nederland en België. Voor Belgische klanten zijn COC papieren inbegrepen en voor Nederlandse klanten is er een NL kenteken beschikbaar tegen een extra vergoeding.

Ook bieden we lease-opties aan voor ondernemers. Neem contact met ons op met je bedrijfsnaam en KVK-nummer (BTW-nummer voor België) voor een vrijblijvende offerte.

In ons assortiment vind je ook bijpassende weilandbloters, klepelmaaiers, gazonmaaiers, freesmachines, manegebakvlakkers, weideslepen, landrollen, kippers en takkenversnipperaars. Vraag ons gerust een prijsopgave. Dit is de betrouwbare, krachtige compacte tractor waarop je heb gewacht. Bekijk de Solis 26 4WD vandaag nog.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1200 kg

Vergelijkbare machines