• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

PISTESLEEP / BODEMVLAKKER meelopend met rol NIEUW (voor vezelbozem)

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkPISTESLEEP / BODEMVLAKKER
Modelmeelopend met rol NIEUW (voor vezelbozem)
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Ben je op zoek naar een gloednieuwe, efficiënte machine om je landbouwwerkzaamheden te ondersteunen? Maak kennis met onze spoorvolgende bodemvlakker speciaal ontworpen voor mini- en landbouwtractoren.

Deze uitzonderlijke machine is uitgerust met een robuust kokerframe dat eenvoudigweg belooft om levenslange duurzaamheid te bieden. De spoorvolgende kop van de machine is ontworpen om feilloos het pad van de tractor te volgen. Dit biedt een hoger niveau van efficiëntie en nauwkeurigheid in vergelijking met standaard bodemvlakkers.

Het biedt de unieke mogelijkheid om de tanden voor de rol in te stellen, waardoor je volledige controle krijgt over de bewerking van je land. De vlakker is uitgerust met drie vlakbalken die zorgen voor een consistente en gelijkmatige grondbewerking.

Daarbij heeft deze bodemvlakker een grote vulbare aandrukrol. Dit levert een aanzienlijke druk op de grond wat bijdraagt aan de effectiviteit van het vlakproces. Maar daar stopt het niet, je kunt zelfs de tanden achter de rol instellen naar je wens.

Wat deze bodemvlakker echt uniek maakt is de functie waarbij hij automatisch recht komt bij het optillen van de vlakker. Dit garandeert niet alleen gemakkelijke bediening, maar verlaagt ook de fysieke belasting van de gebruiker.

Mis de kans niet om dit nieuwe model bodemvlakker aan je landbouwmachinepark toe te voegen. Het is een investering waar je absoluut geen spijt van zult krijgen. Voor meer informatie over de werking van deze machine, kun je onze gedetailleerde video bekijken via deze link: https://www.handelsondernemingdena.be/producten/bodemvlakker-dena-spoorvolgend-nieuw/ Niet alleen zal deze bodemvlakker je landbouwwerkzaamheden vereenvoudigen, maar ook de productiviteit aanzienlijk verhogen.