• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Boxer EF klepelmaaier NIEUW voor minitractor

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBoxer
ModelEF klepelmaaier NIEUW voor minitractor
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Verzet bergen werk met de Boxer EF klepelmaaier, speciaal ontworpen voor de mini- of compacttrekker. Deze gloednieuwe machine is uitstekend geschikt voor het maaien van hoog gras. Dankzij het snijvlak van de klepelmessen is ook het maaien van riet en licht snoeihout geen enkel probleem.

De Boxer EF kenmerkt zich door gebruiksgemak: met de looprol aan de achterzijde kun je makkelijk de maaihoogte instellen. De klepelmaaier wordt geleverd inclusief aftakas/cardan, en heeft een categorie 1 aansluiting die door een 540-toeren aftakas wordt aangedreven.

Aanpassingsvermogen is een ander sterk kenmerk van de Boxer EF. Afhankelijk van het gewenste model variëren de PK, het gewicht en het aantal Y-messen. Hierdoor kun je precies de machine krijgen die past bij je specifieke behoeften en je verwachtingen overtreft.

Levering is mogelijk in Nederland en België, zodat je nieuwe klepelmaaier snel op locatie kan zijn. Het is tijd om de efficiëntie van je werk een niveau hoger te tillen met Boxer EF. Grijp deze kans vast en ervaar het verschil.