• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Boxer PI

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBoxer
ModelPI
Bouwjaar2022
ConditieNieuw

Omschrijving

Op zoek naar een splinternieuwe rotorkopeg? Je bent hier op de juiste plek. We hebben het over de nieuwste Boxer PI, een krachtige en betrouwbare machine.

Onze Boxer PI is ideaal voor gebruik in parken en tuinbouw. Hij schittert vooral bij de voorbereiding van het inzaaien van grasvelden. Het hart van deze machine zijn de stevige mestanden die klaar staan om elke uitdaging aan te gaan.

Een van de grote voordelen van deze rotorkopeg is dat hij leverbaar is in verschillende breedtes, waardoor hij eventueel aangepast kan worden aan jouw specifieke behoeften. Met de categorie 1 aankoppeling kun je de breedte eenvoudig instellen.

De Boxer PI is standaard uitgevoerd met een 30 cm open rol en grondgeleiders. Dankzij het ingebouwde flotationsysteem kan de diepte moeiteloos worden ingesteld. Een aanvullende bonus is dat de rotorkopeg wordt geleverd met losse mestanden.

Geef je tuinbouw- of parkbeheerproject een boost en kies voor de Boxer PI rotorkopeg. Betrouwbaar, veelzijdig en duurzaam: deze machine heeft alles in huis om je werk efficiënter te maken. Bekijk de verschillende opties en kies degene die het beste bij jouw behoeften past.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht230 kg

Vergelijkbare machines