• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kilverbak PROF 150 met schuinstelling

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

N. Drost Handelsonderneming

Meikade 42
6718VK Ede gld

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKilverbak
ModelPROF 150 met schuinstelling
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de kracht en efficiëntie van de Kilverbak PROF 150 met schuinstelling, een topklasse grondbewerkingsmachine uit ons assortiment landbouwmachines. Uitstekend uitgerust voor zware landbouwtoepassingen, heeft deze Kilverbak een werkbreedte van 150 cm en verkeert in zeer goede algehele, technische én optische staat.

Aangedreven door vier brede luchtbanden aan de achterzijde, is het machine zowel krachtig als stabiel. Haar hydraulische verstelling en hydraulische schuinte stelling maken het mogelijk taluds van verschillende hellingsgraden te creëren, terwijl verstelbare zijdeuren zorgen voor de nodige flexibiliteit tijdens het werk.

Met een bladhoogte van 65 cm en een hardox mes is de Kilverbak PROF 150 onmisbaar in elk landbouwbedrijf. Gebouwd met dik plaatmateriaal van 5 en 10 mm, is dit een robuuste en duurzame investering die uw productiviteit aanzienlijk zal verhogen.

Let wel dat de getoonde prijs exclusief BTW is. Voor meer informatie of bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met Nico Drost via +31 620996444 of info@drostede.nl. Bezorging door heel Nederland en België is mogelijk. Versterk je landbouwactiviteiten vandaag nog met de Kilverbak PROF 150.

Vergelijkbare machines