• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Özgül 60 Ton 3 axle - LW3 AFR FIX

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkÖzgül
Model60 Ton 3 axle - LW3 AFR FIX
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Op zoek naar een robuuste, betrouwbare en duurzame dieplader? Deze Özgül 60 Ton 3 axel - LW3 AFR FIX is dan wellicht de perfecte aanvulling op jouw wagenpark.

Met een laadvermogen van maar liefst 60.000 kg en een totaallengte van 14.900 mm, kan deze dieplader de zwaarste ladingen met gemak aan. Het laadplatform heeft een lengte van 10.500 mm, een hoogte van 1.350 mm en is gebouwd met het oog op duurzaamheid en effectiviteit.

De Özgül 60 Ton 3 axel - LW3 AFR FIX is uitgerust met een zwaar belastbaar en extra duurzaam I-type chassis. Het chassis, vervaardigd van S355 staal en is geheel gelast met een UPE 240-profiel buitenframe. Het laswerk van zowel het chassis als de bovenbouw is uitgevoerd met de uiterste precisie door robotlassen en automatisch ondergedompeld booglassen.

Wat betreft het veersysteem, is deze machine uitgerust met een mechanische bladveerophanging met Özgül-assen. De wielen zijn voorzien van drumsremmen, ondersteund door een tweeleidingen luchtrem systeem op alle wielen. Het gaat hierbij om onderhoudsvriendelijke Özgül 16 Ton assen.

Tot de verdere specificaties behoren verder 12+1 eenheden banden en velgen, een tweesnelheden landingsgestel dat mechanisch wordt bediend vanaf één zijde, en een uitgebreid elektrisch systeem, inclusief stoplichten, knipperlichten en kentekenplaatverlichting.

Het laadplatform en de achterlaadkleppen zijn hydraulisch bediend voor eenvoudige lading en lossing. De finish van het laadplatform bestaat uit suikerplaten met randen van hout en staal, waardoor het ontwerp niet alleen robuust, maar ook efficiënt is.

Deze Özgül 60 Ton 3 axel - LW3 AFR FIX dieplader is beschikbaar in kleuren naar keuze en heeft een uitgebreide accessoire lijst, inclusief stevige sjorringen, opbergdozen, waterreservoirs en spatborden met certificaat.

Denk eraan, de prijs die getoond wordt is exclusief BTW. Voor verdere vragen, verwijs ik je graag naar referentienummer: 00032343. Laat deze unieke kans niet aan je voorbij gaan en investeer vandaag nog in deze topkwaliteit machine.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht13440 kg

Opties

  • Reserveband

Vergelijkbare machines