• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Özgül 60 Ton 3 axle - LW3 AFR FIX

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkÖzgül
Model60 Ton 3 axle - LW3 AFR FIX
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Je bent op zoek naar robuuste kracht en onbetwistbare betrouwbaarheid in een dieplader? Dan is deze Özgül 60 Ton 3 axle - LW3 AFR FIX het antwoord op je zoektocht.

Deze hoogwaardige machine beschikt over een laadvermogen van 60.000 kg en is ontworpen voor zware en duurzame taken. De extra stevigheid is te danken aan het I-type ontwerp van het chassis dat volledig gelast is uit S355-staal. Zowel het chassis als de bovenbouw zijn automatisch gelast voor een superieure sterkte en duurzaamheid.

Bovendien is deze dieplader uitgerust met Özgül Turkish Brand Drum remmen op alle 3 de assen met een totaal gewicht van 16 ton per as. De mechanische bladveerophanging, samen met 12+1-eenheden banden en stalen velgen, verzekeren een stabiele en veilige rit.

De belangrijkste kenmerken omvatten een 2-lijns luchtremsysteem dat op alle wielen handelt, een elektrisch systeem volgens de SAE-norm met ADR-aanpassing, en een hydraulisch bediende achterklep met een elektropomp voor hydraulische integratie.

Toegevoegde uitrustingen zoals zware sjorringsringen, water- en gereedschapstanks, wielblokken en -houders, handmatige steunpoten aan de achterkant en inclusief reserveband, zijn allemaal ontworpen om jouw werk te vergemakkelijken.

Dit alles komt in je gewenste kleur, met een zandgestraalde, chemisch gereinigde afwerking, en vervolgens bedekt met HYZINC, epoxy en 2 lagen acrylverf voor een duurzame en aantrekkelijke uitstraling.

Dit is gewoonweg een machine gemaakt om te presteren. Een machine die kwaliteit en kracht belichaamt, ideaal voor die zware taken. Referentienummer voor deze machine is 00032342. Let op, de vermelde prijs is exclusief BTW.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht13440 kg

Opties

  • Reserveband

Vergelijkbare machines