• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip
Logo John Deere

John Deere

John Deere is de merknaam van Deere Company, dit is een Amerikaans bedrijf dat landbouwmachines, zwaar materieel, bosbouwmachines en materieel voor de verzorging van gazons produceert. Daarnaast vervaardigt John Deere ook dieselmotoren en aandrijflijnen (assen, transmissies, versnellingsbakken) die gebruikt worden in zwaar materieel.

Over John Deere

De lijfspreuk van het bedrijf is “Nothing Runs Like a Deere”, en als logo heeft het bedrijf een springend hert, met daaronder de woorden “JOHN DEERE”. Het bedrijf gebruikt al meer dan 155 jaar verschillende logo’s met daarin een springend hert. Het hoofdkantoor van Deere Company is gevestigd in Moline, Illinois, Verenigde Staten.

Het bedrijf is ooit begonnen als een kleine smederij in het plaatsje Grand Detour, Illinois. De eerste fabriek werd opgericht om een geslaagde uitvinding van John Deere te produceren: een zelfreinigende stalen ploeg. In Europa heeft John Deere een trekkerfabriek in Mannheim (Duitsland), maar de meeste van zijn oogstmachines komen uit Zweibrücken.

Nieuwste John Deere-advertenties