• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Case tractor kopen

Wil je een Case tractor kopen voor je onderneming? Vind hier een divers aanbod aan Case trekkers die je kunt kopen of leasen.

Filteren

Subcategorie
Merk
Bouwjaar
Leaseprijs
Aanschafwaarde
Draaiuren
uur
uur

12 tractors gevonden

Voordelen van een Case trekker

Case trekkers staan bekend om hun betrouwbaarheid en veelzijdigheid, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor agrarische bedrijven over de hele wereld. Enkele interessante aspecten en voordelen van Case trekkers zijn onder andere:

  1. Krachtige prestaties: Case trekkers leveren aanzienlijke trekkracht bij lage snelheden, waardoor ze geschikt zijn voor diverse landbouw- en bouwwerkzaamheden. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de zware eisen van het moderne landbouwbedrijf.
  2. Geavanceerde technologie: Case integreert geavanceerde technologische functies in hun trekkers, zoals GPS-systemen, automatische besturing en telematica, waardoor de efficiëntie en nauwkeurigheid worden verhoogd. Dit maakt het mogelijk om kosten te verlagen en de productiviteit te verhogen.
  3. Comfortabel en ergonomisch ontwerp: Case trekkers zijn ontworpen met het comfort van de bestuurder in gedachten. Ze bieden een ergonomische cabine met geavanceerde bedieningselementen en veringssystemen, waardoor lange werkdagen minder vermoeiend worden.
  4. Brandstofefficiëntie: Case trekkers zijn ontwikkeld met brandstofefficiëntie als een prioriteit, waardoor ze zuinig zijn in gebruik. Dit helpt landbouwbedrijven om operationele kosten te verlagen en milieuvriendelijker te opereren.
  5. Uitgebreid dealernetwerk en serviceondersteuning: Case heeft een wereldwijd netwerk van dealers en servicecentra die professionele ondersteuning bieden aan eigenaren van Case trekkers. Dit zorgt voor snelle en efficiënte service en onderhoud, waardoor de uptime van de machine wordt gemaximaliseerd.
  6. Maatwerkopties: Case trekkers worden aangeboden met een breed scala aan configuratie- en aanpassingsopties, zodat klanten de tractor kunnen afstemmen op hun specifieke behoeften en operationele vereisten.

Case tractor kopen met lease

Een tractor kopen is een flinke investering. Veel landbouwondernemers zijn verrast wanneer ze zien dat een leasen veel voordelen met zich meebrengt. Met leasen betaal je een vast bedrag per maand voor een vooraf afgesproken periode. Aan het einde van de leaseperiode kun je de volledige eigenaar zijn van jouw eigen trekker. Ondertussen houd je geld vrij om te kunnen blijven groeien.

Landbouwmachine merken

Logo Bobcat

Bobcat

Logo Case

Case

Logo Fendt

Fendt

Logo Fiat

Fiat

Logo Ford

Ford

Logo John Deere

John Deere

Logo Krone

Krone

Logo Massey Ferguson

Massey Ferguson

Logo New Holland

New Holland

Logo Renault

Renault

Logo SAME

SAME