• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Renault bakwagen kopen

Renault staat bekend om zijn uitgebreide aanbod van bakwagens, waaronder de populaire Renault Master. Deze bakwagens zijn ontworpen om aan uiteenlopende behoeften op het gebied van transport te voldoen en bieden een flexibele configuratie.

Filteren

Subcategorie
Merk
Bouwjaar
Leaseprijs
Aanschafwaarde
Asconfiguratie
Uitvoering
Brandstof
Transmissie
Tellerstand
km
km

174 Renault bakwagens gevonden

Renault Master bakwagen

De Renault Master bakwagen is een degelijke en betrouwbare keuze voor bedrijven die op een efficiënte manier hun lading willen vervoeren. Door de uitgebreide keuze aan lengtes, hoogtes en laadvermogens kan de Master Bakwagen aangepast worden aan de meest uiteenlopende logistieke behoeften.

Renault Master met laadklep

De Renault Master met laadklep biedt veel voordelen voor bedrijven die hun logistieke activiteiten vlot willen laten verlopen. Met een geïntegreerde laadklep is het laden en lossen van goederen een stuk eenvoudiger, wat bijdraagt aan een soepel verloop van het dagelijkse transportproces. Deze praktische eigenschap maakt de Renault Bakwagen met Laadklep met name geschikt voor bedrijven die de optimalisatie van tijd en kosten belangrijk vinden in hun bedrijfsvoering.

Gewicht

Het gewicht van de Renault Master is afhankelijk van de gekozen uitvoering en uitrusting. Het gewicht is belangrijk om op te letten, met name bij het plannen van het transport en ook om de wettelijke voorschriften na te leven.

Bedrijfswagen merken

Logo Citroën

Citroën

Logo DAF

DAF

Logo Fiat

Fiat

Logo Ford

Ford

Logo Iveco

Iveco

Logo Krone

Krone

Logo Kässbohrer

Kässbohrer

Logo MAN

MAN

Logo Maxus

Maxus

Logo Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Logo Mitsubishi

Mitsubishi

Logo Nissan

Nissan

Logo Opel

Opel

Logo Peugeot

Peugeot

Logo Renault

Renault

Logo Scania

Scania

Logo Toyota

Toyota

Logo Volkswagen

Volkswagen

Logo Volvo

Volvo